Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΕΘΑΝΕ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΠΡΙΤΑΝΥ ΜΕΡΦΥ...


Σοκ στη διεθνή showbiz έχει προκαλέσει ο χαμός της 32χρονης Brittany Murphy, η οποία σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες έπαθε καρδιακή προσβολη.





Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center κοντά στο Beverly Hills το πρωί της Κυριακής (20/12) όμως επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ της ίδιας μέρας.
Σύμφωνα με το BBC, ο θάνατος της νεαρής ηθοποιού οφείλεται σε καρδιακή προσβολή παρόλα αυτά οι γιατροί μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα αίτια του χαμού της.

Η Murphy ήταν παντρεμένη με τον Βρετανό σεναριογράφο Simon Monjack και ζούσαν στο Λος Άντζελες.

Τα δημοσιεύματα θέλουν η πυροσβεστική να δέχτηκε τηλεφώνημα για ιατρική βοήθεια από το σπίτι της ηθοποιού στις 08.00 τοπική ώρα και δυο ώρες μετά εξέπνευσε.

Η Murphy μεγάλωσε στο New Jersey και μετακόμισε στο Λος Άντζελες ώστε να γίνει ηθοποιός. Η 32χρονη έγινε γνωστή από την ταινία 8 Miles με συμπρωταγωνιστή τον ράπερ Eminem ενώ το 2003 έπαιξε μαζί με τον Ashton Kutcher στο φιλμ Just Married.

Τα τελευταία χρόνια δεν εμφανιζόταν στη μεγάλη οθόνη, όμως, έδινε τη φωνή της σε παιδικές ταινίες όπως τη Happy Feet.

Τελευταία δουλειά της Murphy είναι η ταινία του Sylvester Stallone, The Expendables, η οποία θα βγει τον επόμενο χρόνο στις μεγάλες αίθουσες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες