Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Θησαυρὸς 10 τρισ. στα πόδια των Ελλήνων-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(vid)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ( Η OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΟΜΙΛΙΑ
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΘΕΜΑ : Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Πρώτη σε ανεργία η Ελλάδα-27.2% για τον μήνα Ιανουάριο

Ακόμα μία θλιβερή πρωτιά μετράει η Ελλάδα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς το ποσοστό της ανεργίας έχει αγγίξει το δραματικό 27,2% και 59,1% για τους νέους κάτω των 25 ετών τον Ιανουάριο του 2013, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat).

Και το νερό της Θεσ/νίκης "κτυπά" ο Ιβάν Σαββίδης-Δημοψήφισμα στο δήμο Θεσσαλονίκης για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/article1806647.ece/ALTERNATES/w620/PAOK.jpgΚαι την εταιρεία ϋδρευσης της Θεσσαλονίκης κτυπά ο ομογενής Ιβάν Σαββίδης μετά τον ΠΑΟΚ, την ΣΕΚΑΠ και το "Μακεδονία Παλλάς".
Στις 5 το μεσημέρι της Δευτέρας έληξε η παράταση για την εκδήλωση μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος, που είχε δώσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), με τέσσερις υποψήφιοι επενδυτές μεταξύ των οποίων και ο "Ιβάν ο Τρομερός", όπως αποκαλούν οι φίλοι του τον Πόντιο επιχειρηματία.

Λιτότητας συνέχεια: Έρχεται ενιαία σύνταξη 360 ευρώ για όλους

  • 3041
     


sintaksiouxoi1 Έρχεται ενιαία σύνταξη 360 ευρώ για όλουςΈρχεται Εθνικός Οργανισμός Σύνταξης με βασικό φορέα το ΙΚΑ και περαιτέρω ένταξη και άλλων ασφαλιστικών ταμείων όπως το ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ και ο ΟΑΕΕ, ενώ η βασική σύνταξη θα γίνει 360 ευρώ για όλους.

Τουρκία-Κουρδιστάν: Η συμφωνία Ερντογάν-Οτζαλάν, πως μας επηρεάζει

Του Σάββα Καλεντερίδη (Το άρθρο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»)
Στο άρθρο μας της Παρασκευής (http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3168.html#.UXz0OrWSKqc) αναφερθήκαμε στη διαφαινόμενη αλλαγή στάσης του τουρκικού κράτους απέναντι στο ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, αφού για πρώτη φορά ομάδες χιλιάδων πολιτών διαδήλωσαν και τίμησαν τους νεκρούς της Γενοκτονίας, σε διάφορες πόλεις, με πιο πολυάριθμη και με ιδιαίτερους συμβολισμούς την εκδήλωση που έγινε στα Τιγρανακέρτα ή Άμιδα των Ελλήνων, το Τιγρανακέρτ των Αρμενίων και το Ντιγιαρμπακίρ των Κούρδων, των οποίων αποτελεί και συμβολική πρωτεύουσα!

Η μαϊμού έρευνα για τα μαγνητάκια του ψυγείου – Απάντηση από το Πανεπιστήμιο Princeton

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/03/25/article-2298762-18EB6386000005DC-67_634x339.jpgΕδώ και πολλές μέρες κυκλοφορεί η είδηση ότι τα μαγνητάκια του ψυγείου προκαλούν καρκίνο (εγώ το είδα εδώ)!
Μάλιστα επικαλούνται και έρευνα του Πανεπιστημίου Princeton το οποίο βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Nαόμι Κλάιν: Το δόγμα το σοκ εφαρμόζεται στην Ελλάδα


Το κίνδυνο ενίσχυσης του ρατσισμού και της πώλησης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της χώρας, επεσήμανε σε συνέντευξη της στην αγγλική έκδοση της Ελευθεροτυπίας, η γνωστή καναδή συγγραφέας του βιβλίου «Το δόγμα το σοκ», Ναόμι Κλάιν, η οποία εξήγησε ότι «η συστημική χρήση του σοκ και του φόβου από τις ελίτ της εξουσίας ώστε να υπονομεύσουν ευάλωτες κοινότητες είναι πολύ εμφανής στην Ελλάδα του μνημονίου».

"Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία

Κάποιοι μεθοδεύουν την διάλυση του ελληνικού κράτους.Μπορεί οι Κρητικοί να μην συμπαθούν ιδιαίτερα τον Μητσοτάκη, αλλά ο Μητσοτάκης ελέγχει την Κρήτη.
Τελικός τους στόχος η «απόσχιση» της Κρήτης.

3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

Πέρασαν 3 χρόνια από την (μαύρη κατά τα φαινόμενα) ημέρα τις 23ης Απριλίου 2010, που ο ΓΑΠ ανακοίνωνε την ανάγκη άμεσης προσφυγής της χώρας στον μηχανισμό στήριξης του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ... Το τί ακολούθησε, το βιώνουμε όλοι μας. Εδώ παραθέτω τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα που διάβασα, επί της ευκαιρίας της μαύρης αυτής επετείου...

"Τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα είναι παράνομα και αντισυνταγματικά"

Τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα είναι παράνομα και αντισυνταγματικάΟι Έλληνες θα μπορούσαν να καταγγείλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τα μέτρα «απαράδεκτης λιτότητας» που τους έχουν επιβληθεί.

Φτερά έκαναν 100 εκατ. Ευρώ από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ


«Μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ, εντοπίστηκε μετά από έλεγχο πέντε εταιριών ορκωτών λογιστών.

Καταργείται το Α' και το Β' Σώμα Στρατού!

Ριζικές αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις φέρνει η νέα δομή που παρουσιάζεται σήμερα προς εγκριση στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες μέρες από το ΚΥΣΕΑ προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή άμεσα.

Πόσο πληρώνουμε τις συμβουλές της Task Force;

Πόσο πληρώνουμε τις συμβουλές της Task Force;Στα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης παραπέμπει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ για απαντήσεις σχετικά με το κόστος της παρουσίας της Task Force στην Ελλάδα και το κόστος των σεμιναρίων από μέλη της.

Γιατί βγήκε το εθνόσημο από το σήμα της αστυνομίας

Το σήμα της αστυνομίας άλλαξε. Κατά κάποιους αφαιρέθηκε ο σταυρός. Στην πραγματικότητα δεν αφαιρέθηκε ο σταυρός. Αφαιρέθηκε η Ελληνική Σημαία που φέρει τον Σταυρό. 

Δεκτοί όλοι οι όροι Gazprom και Sintez για αποκρατικοποίηση ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ

http://www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2013/02/imerisia_LARGE_t_1061_43372524.jpgΠρο του κινδύνου να τιναχθεί στον αέρα ολόκληρο το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, στο οποίο η αποκρστικοποίηση των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ ενέχει χαρακτήρα "ναυαρχίδας", η κυβέρνηση φαίνεται ότι αποδέχθηκε τους τρεις βασικούς όρους των ρωσικών εταιρειών Gazprom και Sintez οι οποίες απειλούσαν με αποχώρηση από τον διαγωνισμό, αλλά ταυτοχρόνως έχουμε και νέα παράταση στο θρίλερ: Οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν τελικά μετά το Πάσχα στις 10 Μαΐου, προκειμένου να μελετηθούν οι νέοι όροι του διαγωνισμού.

Τέλος οι αγορές με μετρητά για ποσά πάνω από 300 ευρώ

Τέλος οι αγορές με μετρητά για ποσά πάνω από 300 ευρώ Το πιο ισχυρό χτύπημα στη φοροδιαφυγή που προσεγγίζει το 12% του ΑΕΠ, θα δοθεί, όπως υποστηρίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, με την εξάλειψη των μετρητών για συναλλαγές ακόμη και άνω των 300 ή 500 ευρώ και τη χρήση μόνο πλαστικού χρήματος.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ volume 4...

Στη Βουλή οι όροι της τρόικας με τη διαδικασία του κατεπείγοντος

Τι αλλαγές φέρνει το πολυνομοσχέδιο - «σκούπα» της κυβέρνησης 

ΣΟΚ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!

Μας δολοφονούν ομαδικά; To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία
των ανθρώπων...

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΝΟΒΟΥΛΙΟΥ: ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Ευρωκοινοβούλιο προς ΔΕΗ: Ποιές αυξήσεις; Χρωστάτε χρήματα στους καταναλωτές!...

Το Δημόσιο χάνει 9 δισ. ευρώ από το αφορολόγητο των εφοπλιστών!

Το Δημόσιο χάνει 9 δισ. ευρώ από το αφορολόγητο των εφοπλιστώνΠοια είναι τα στοιχεία – σοκ που έχει το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας την ώρα που ο Έλληνας υπουργός κ. Γ. Στουρνάρας αντικαθιστά τον πρωθυπουργό στη Βουλή

Ανεργία των νέων: Πίνακες της ντροπής

http://www.anogi.gr/wp-content/uploads/2011/04/anergia.jpgΜέση Μηνιαία Ανεργία σε νέες ηλικίες
Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2012 / ανα χώρα

Γιατί θέλουν να εξοντώσουν τις μέλισσες;

Σε λίγες ώρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ψηφίσει για το αν θα απαγορεύσει τα τοξικά παρασιτοκτόνα που σκοτώνουν τις μέλισσες σε όλο τον κόσμο και απειλούν την τροφή μας.
Οι μεγάλες εταιρείες επωφελούνται από αυτά τα άθλια παρασιτοκτόνα εξασκούν εξαντλιτικές πιέσεις για να αποτρέψουν την απαγόρευση και έχουμε πληροφορηθεί ότι οι κυβερνήσεις πρόκειται να υποκύψουν, εκτός αν αισθανθούν την πίεση της κοινής γνώμης!

Νόμιμα με 500 ευρώ όλα τα παλιά αυθαίρετα.

Με διαδικασίες-εξπρές προωθείται στη Βουλή η νέα νομοθετική ρύθμιση για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων που θα έχει ισχύ την επόμενη πενταετία και στις διατάξεις του θα ενταχθούν 700.000 με 1.000.000 αυθαίρετα.

Μισή Ελλάδα και Κύπρος σε τουρκικό χάρτη

milliet kypros tourkikiΗ διαδικτυακή εφημερίδα "Μιλιέτ", παρουσίασε για δύο - τρία λεπτά, χάρτη με τίτλο "Οικονομικά μεγάλη Τουρκία ", ο οποίος περιλαμβάνει ως τουρκική επικράτεια ολόκληρη την Κύπρο, τη Θεσσαλονική και τη Βόρεια Ελλάδα.

Το κινητό είναι το νέο ναρκωτικό - Τι δείχνουν οι έρευνες

Zούμε μια νέα επανάσταση και την ζούμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου: Την επανάσταση των social media και της εικόνας. Είναι πιο λαϊκή και δημοκρατική επανάσταση, αφού βάζει τους πολίτες να πρωταγωνιστούν και να διαμορφώνουν τη νέα πραγματικότητα με όπλο ένα έξυπνο κινητό.

Πόσο κοστίζουν σήμερα οι 13.5 εκατομμύρια λίρες που πήραν οι Γερμανοί ως κατοχικό δάνειο;

Η απόρρητη έκθεση και ... το δάνειο των Γερμανών σε σημερινά λεφτά..
Η οφειλή της Γερμανίας από το «αναγκαστικό» δάνειο που υποχρεώθηκε να δώσει η Ελλάδα στα στρατεύματα κατοχής ήταν 13,5 εκατ. χρυσές λίρες -ποσό που τότε χαρακτηρίστηκε «άτοκη πίστωση», με τη ρητή δέσμευση, όμως, ότι θα επιστραφεί μετά το τέλος του πολέμου. Σήμερα, 79 χρόνια μετά, μαζί με τους τόκους αυτό το ποσό ανέρχεται στα 60-70 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Οι Έλληνες περνούσαν καλά επί Τουρκοκρατίας... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εγκέφαλος, το τελειότερο δημιούργημα της φύσης

Parts of the brainΜε την καθοδηγούμενη χαλάρωση των μυών, γαληνεύει ο Νους και φτάνουμε στο επίπεδο ΑΛΦΑ. (Είμαστε τρισυπόστατοι. ΝΟΥΣ- ΣΩΜΑ-ΠΝΕΥΜΑ. Ζούμε για το Σώμα, Ζούμε για το Πνεύμα, Ζούμε για την Ψυχή. Όλα είναι ίσης σπουδαιότητας).

Eurogroup: Πρόταση για κούρεμα καταθέσεων με νόμο!

eurogroup Mε σκληρές προτάσεις αναμένεται να προσέρθει στο τραπέζι του Eurogroup, για ακόμη μια φορά η Γερμανία,  η οποία θα επιδιώξει  να γίνει νόμος το κούρεμα καταθέσεων στις «προβληματικές» χώρες.
Ήδη οι δηλώσεις των Όλι Ρεν και Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου είναι στραμμένες προς αυτή την κατεύθυνσης καθώς  πλέον η Ευρώπη θεωρεί ότι οι διασώσεις τύπου Ελλάδας, Ιρλανδίας και Πορτογαλίας ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

STRANGER-Ήρθε η ώρα

Επιστροφή στις... Δέσμες για τους μαθητές

Επιστροφή στο παλιό Λύκειο των Δεσμών φαίνεται να ετοιμάζει το υπ. Παιδείας, αφού σύμφωνα με την πρόταση της άτυπης επιτροπής του υπουργείου καταργούνται οι κατευθύνσεις για τη Γ' τάξη του Γενικού Λυκείου και αντικαθίστανται από τρεις κύκλους σπουδών.




Τέλος εποχής για το ΚΚΕ;


Τέλος εποχής για το ΚΚΕ;
 Ύστερα από 22 χρόνια στο τιμόνι του ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα φέρεται να αποχωρεί από την ηγεσία του κόμματος.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στην απόφαση να μην είναι πάλι υποψήφια για γραμματέας.

Τι είναι ο ELA και πως λειτουργεί

euro-crisis-louise-fahy
Το ELA ή Emergency Liquidity Assistance είναι ο Έκτακτος Μηχανισμός Ρευστότητας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), ο οποίος παρέχει ρευστότητα στις τράπεζες που λειτουργούν στην Ευρωζώνη, όταν αυτές δεν έχουν τη δυνατότητα να δανειστούν από τη διατραπεζική αγορά ή από την ΕΚΤ μέσω της κανονικής οδού.

Γιατί η τρόικα είπε «όχι» σε Εθνική-Eurobank

Η τρόικα δεν επιθυμεί επ’ ουδενί να δημιουργηθεί ένα μεγάλο τραπεζικό σχήμα στο οποίο τον πρώτο λόγο θα έχει το ελληνικό Δημόσιο κι αυτό γιατί θα δυσκολευόταν πολύ στη συνέχεια να επιτύχει την ιδιωτικοποίησή του σε εγχώρια ή αλλοδαπά συμφέροντα, πρακτική στην οποία φανερώνει απροκάλυπτα την προτίμησή της. Αντιθέτως, οι τροϊκανοί δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθούν στην περίπτωση που υλοποιηθεί το πολύ πιθανό σενάριο η Eurobank να απορροφήσει το υγιές κομμάτι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους η έκθεση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Στον Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Φωκίωνα Γεωργακόπουλο διαβίβασε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος την απόρρητη έκθεση της Ομάδας Εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, για την έρευνα των αρχείων που αναφέρονται στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να γίνει νομική επεξεργασία, αξιολόγηση και στοιχειοθέτηση των αξιώσεων του Ελληνικού Δημοσίου και να υποβάλει σχετική γνωμοδότηση.

Ψήφισαν νόμο με τον οποίο νομιμοποίησαν το «φακελάκι»(!)

Του Βαγγέλη Τριάντη
«Μηδενική ανοχή στα φαινόμενα διαφθοράς. Καμία σκιά, όλα στο φως. Γιατί όσο αφήνουμε σκιές δεν σώζουμε μόνο τους ενόχους, σπιλώνουμε και τους αθώους», έλεγε σε συνέντευξή του στο Βημαgkazino στα τέλη Σεπτέμβρη του 2012, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Νομιμοποιούνται όλα τα αυθαίρετα προ του 1975

Νομιμοποιούνται όλα τα αυθαίρετα προ του 1975 Στην τελική φάση βρίσκεται το νομοσχέδιο της νομιμοποίησης των αυθαιρέτων που έγιναν πριν το 1975.
Σε νομιμοποίηση όλων των αυθαιρέτων που χτίστηκαν πριν το 1975 προχωράει με νομοσχέδιο η κυβέρνηση. Παράλληλα τακτοποιούνται και παραβάσεις όπως για παράδειγμα η κάλυψη των ημιυπαίθριων χώρων και διευθετείται η υπέρβαση του συντελεστή δόμησης μέχρις ενός ορίου ενώ ο χρόνος οικοδόμησης θα πρέπει να αποδεικνύεται είτε με αεροφωτογραφίες είτε από δημόσιο έγγραφο.

“Όχι” στην εξαγωγή του φυσικού αερίου της Κύπρου μέσω Τουρκίας

Την ανάγκη να ληφθούν άμεσα αποφάσεις σε σχέση με την κατασκευή του τερματικού σταθμού φυσικού αερίου στη Κύπρο, επεσήμανε με δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ (Κρατική Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου) Χαράλαμπος Έλληνας, εκφράζοντας την άποψη ότι η Τουρκία έχει σχεδόν κερδίσει, όπως είπε, τον πόλεμο της προπαγάνδας.

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (2008-...)

Διαβάστε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον λεξικό λημμάτων και ορολογίας για οικονομικούς όρους που μπήκαν στη ζωή μας μετά το 2008. Γιατί η γνώση είναι δύναμη...

http://www.elegr.gr/files/lexiko_final.pdf

Μακαρθισμός - Επίκαιρος όσο ποτέ...

14/11 το 1908, γεννιέται ο Αμερικανός γερουσιαστής, Τζόζεφ Μακάρθι, γνωστός για το κυνήγι του εναντίον των κομουνιστών. Όταν το 1946 ο άσημος τότε πολιτικός εκλεγόταν γερουσιαστής, έχοντας αρχικά εξασφαλίσει το χρίσμα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, παραγκωνίζοντας τον Ρόμπερτ Μ. Λα Φολέτ, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι άνοιγε ένα κεφάλαιο που θα σημάδευε για πάντα την παγκόσμια ιστορία, βαφτίζοντας παράλληλα την πρακτική των πολιτικών διώξεων εις βάρος πολιτών.

Επιστολή-ΣΟΚ: Απειλούν να εκτελέσουν Αναστασιάδη - Δημητριάδη

Επιστολή-ΣΟΚ: Απειλούν να εκτελέσουν Αναστασιάδη - Δημητριάδη Με εκτέλεση απειλούν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, όπως επίσης και τα μέλη των οικογενειών τους, άγνωστοι που αυτοαποκαλούνται «Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου».
Οι απειλές διατυπώνονται σε επιστολή – προκήρυξη που εστάλη στην κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» που αποκαλύπτει σήμερα ότι πριν λίγες μέρες η σύζυγος και τα παιδιά του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου εγκατέλειψαν την Κύπρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες